Alleen het beste is goed genoeg

Artemis heeft zorgkwaliteit hoog in het vaandel staan. Iedere dag werken we aan een optimale dienstverlening. Dat geldt voor de zorg voor onze bewoners, het contact met hun familieleden en zorg voor onze medewerkers.

We zijn transparant in onze doelen en de manieren waarop we die willen bereiken. We zijn onderdeel van een lerend netwerk, waarin we met collega zorgaanbieders samenwerken aan het continu verbeteren van onze specialistische dementiezorg.

Waardigheid en trots

In 2019 zijn wij gestart met het overheidsprogramma Waardigheid en Trots op locatie. Hierin werken we op acht gedefinieerde thema’s aan het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg, zoals wonen & welzijn, kwaliteit en leiderschap, governance & management. We hebben ons tot minimaal 2024 aan dit programma gecommitteerd. Omdat we veel waarde hechten aan dit programma hebben we een vaste coördinator Waardigheid en Trots aangesteld.

Kwaliteitsverslag

Transparantie in zorgkwaliteit vinden we erg belangrijk. Mede daarom brengen we ieder jaar een kwaliteitsverslag uit. Ons meest recente verslag kunt u hier downloaden.

Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd

We kunnen in Nederland vertrouwen op goede gezondheidszorg. Daarom bewaakt en bevordert de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) de veiligheid en kwaliteit van de zorg. Net zoals alle andere aanbieders wordt Artemis dus met enige regelmaat gecontroleerd door de IGJ.

KWALITEITSVERSLAG 2018

downloads
bel mij terug
werken bij
veelgestelde vragen
Er wordt goed geluisterd naar de wensen en zonodig worden er aanpassingen gedaan.”

Voor ons als familie geeft het een fijn gevoel dat onze moeder in goede handen is.”
De medewerkers gaan geduldig, zorgzaam en met heel veel toewijding met mijn vader om.”

Ze heeft weer zin in het leven.”