Wonen met de beste dementiezorg

Vanuit twee prachtige locaties biedt Artemis een warme plek aan voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen met de beste dementiezorg. Dementie is een complexe, progressieve ziekte. En bij elk mens met dementie is het ziekteverloop weer anders. Daarom is goede dementiezorg altijd gespecialiseerde zorg. Je doet het er niet even bij. 

Met persoonlijke aandacht, activiteiten op maat en de beste dementiezorg voelt iedereen zich thuis. Elke dag opnieuw.

wonenArtemis woonzorggroepdementiezorg

Zelfstandig wonen als thuis

We respecteren de zelfstandigheid en privacy van onze bewoners. Met een eigen ruime kamer is het net als wonen thuis. Artemis levert 24 uur per dag zorg en begeleiding, ook met gespecialiseerde dementiezorg als dat nodig is.

Logeren met respijtzorg

Heeft u een dierbare voor wie zelfstandig wonen niet meer gaat? En wilt u er als mantelzorger een paar dagen tussenuit? Artemis heeft uitstekende logeermogelijkheden. De logé krijgt volledige zorg en begeleiding. En u komt even helemaal tot rust. Kijk voor meer informatie op onze speciale pagina over respijtzorg. Of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u meer informatie over respijtzorg? Dementie.nl heeft een uitgebreide pagina met alle in’s en outs… Lees hier verder.

8 STAPPEN NAAR EEN VERTROUWD HUIS

brochure
veelgestelde vragen
Artemis heeft een gezellige huiselijke sfeer. De zorg is uitstekend.”

Onze moeder vertoefd elke dag in de gezellige huiskamer en heeft daar contact met anderen.”

We zien mijn schoonmoeder weer opbloeien vanaf haar komst bij Artemis.

Met eigen meubels

Alle kamers zijn ruim opgezet en standaard voorzien van stoffering, een luxe wasmeubel, televisieaansluiting en wifi. Ze kunnen naar smaak met eigen meubels worden ingericht. Dit draagt enorm bij aan het thuisgevoel van de bewoner.

Echtparenkamers

Speciaal voor echtparen waarvan een van de partners een indicatie heeft, beschikt Artemis over echtparenkamers. Op deze manier blijft wonen als echtpaar mogelijk, terwijl een van de partners elke dag de benodigde dementiezorg krijgt.