Kiest u voor een klassieke of een meer hedendaagse stijl?

Artemis biedt twee verschillende woonsferen in de Betuwe: een klassieke in Zetten en een meer hedendaagse woonbeleving in Andelst. Hiermee hebben bewoners de keuze naar een omgeving die het beste bij ze past. Uiteraard is onze dienstverlening van gelijke hoogstaande kwaliteit. Beide locaties liggen vlakbij de A15, op ca 15 autominuten van Arnhem, Nijmegen en Tiel.

Het Witte Huis is de locatie van Artemis met een klassieke uitstraling. Het prachtige gebouw kent veel karakteristieke elementen die stijlvol en rustiek genoemd mogen worden. Aan de buitenzijde bijvoorbeeld zichtbaar in de kenmerkende veranda. Ook het interieur is prachtig, met een klassieke trap en hoge ruime vertrekken met fraaie details.

Locatie Andelst is gelegen in een groene, lommerrijke omgeving met veel buurtschappen en kenmerkt zich door een ruime en lichte, hedendaagse uitstraling. Er zijn volop mogelijkheden om de rust en de natuur op te zoeken.

Artemis heeft een gezellige huiselijke sfeer. De zorg is uitstekend.”

Onze moeder vertoefd elke dag in de gezellige huiskamer en heeft daar contact met anderen.”

De verzorgers zorgen ervoor dat de overgang van zelfstandig wonen naar beschermd wonen goed gaat.”

Het Witte Huis is kleinschalig en de verzorging is erg persoonlijk.”

SAMEN BLIJVEN WONEN?

echtparenkamers
FAQ
bel mij terug

KLASSIEK

Het Witte Huis

Gelegen in een groene, lommerrijke omgeving in de Betuwe met veel buurtschappen. Dit voormalige museum kenmerkt zich door een klassieke en stijlvolle uitstraling. Er zijn volop mogelijkheden om de rust en de natuur op te zoeken.

In 2015 is Het Witte Huis, in de Betuwe, geheel gerenoveerd tot een locatie met 25 kamers voor zelfstandig wonende ouderen die niet meer zelfstandig kunnen of willen wonen. Bijvoorbeeld door geheugenproblemen, zoals dementie. De kamers hebben een oppervlakte van 17-37 m2 en bieden een modern wooncomfort. Ze zijn standaard voorzien van stoffering, een luxe wasmeubel, televisieaansluiting en wifi. Ze kunnen naar smaak met eigen meubels en spulletjes worden ingericht. Dit draagt enorm bij aan het thuisgevoel van de bewoner. Slechts 15 autominuten vanaf Nijmegen, Arnhem of Tiel

Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimten, zoals twee gezellige woonkamers en een activiteitenruimte. De voorziening heeft een open karakter met perktuinen zodat bewoners bij goed weer buiten op het terras kunnen zitten. Het terrein is volledig rolstoeltoegankelijk.

Speciaal voor echtparen waarvan een van de partners een indicatie heeft beschikt Artemis over echtparenkamers. Op deze manier blijft samenwonen mogelijk, terwijl een van de partners elke dag de benodigde zorg krijgt.

bekijk sfeerimpressie

HEDENDAAGS

Andelst

Artemis Andelst is gelegen in een groene, lommerrijke omgeving met veel buurtschappen.

Dit voormalige gemeentehuis kenmerkt zich door een ruime en lichte, hedendaagse uitstraling. Er zijn volop mogelijkheden om de rust en de natuur op te zoeken.

In 2018 is locatie Andelst, in de Betuwe, geheel gerenoveerd tot een locatie van twee etages met totaal 25 kamers voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen of willen wonen. Bijvoorbeeld door geheugenproblemen, zoals dementie.

De kamers hebben een oppervlakte van 17-41 m2 en bieden een modern wooncomfort. Ze zijn standaard voorzien van stoffering, televisieaansluiting en wifi. Vrijwel alle kamers hebben een eigen badkamer. Ze kunnen naar smaak met eigen meubels en spulletjes worden ingericht. Dit draagt enorm bij aan het thuisgevoel van de bewoner. Slechts 15 autominuten vanaf Nijmegen, Arnhem of Tiel.

Daarnaast kent elke etage zijn eigen gemeenschappelijke ruimten, zoals een woonkamer en een activiteitenruimte. Locatie Andelst heeft een open karakter met tuinen, zodat bewoners bij mooi weer buiten op het terras kunnen zitten. De locatie is volledig rolstoeltoegankelijk.

Tot ongeveer 1840 stond aan de overkant het kasteel Andelst waarvan nu nog twee stenen hekspijlers bewaard zijn gebleven. Er zijn volop mogelijkheden om in de omgeving de rust en de natuur op te zoeken.

bekijk sfeerimpressie