Mantelzorg even teveel? Logeren in ons zorghotel

Een zorghotel voor uw naasten en u er een paar dagen tussenuit zonder mantelzorg? Heeft u een dierbare voor wie zelfstandig wonen niet meer gaat? Speciaal voor die situatie biedt Artemis uitstekende logeermogelijkheden. Deze respijtzorg wordt ook wel een zorghotel genoemd. De logé krijgt volledige zorg en begeleiding. En u heeft even tijd voor uzelf, nemen wij de mantelzorg over.

Het dilemma van de mantelzorger

Iedere mantelzorgen kent het dilemma: je wilt je naaste goed verzorgen, maar je hebt ook je eigen drukke leven. Dus moet je af en toe ook aan jezelf denken, al schiet dat er vaak bij in.

Artemis begrijpt dat u als mantelzorger ook af en toe uw eigen werkzaamheden voorrang wil geven. Of een adempauze nodig hebt. Even de batterij opladen. Of eindelijk op die verdiende vakantie gaan. Het komt de zorgverlening uiteindelijk ten goede… 

Voor iemand met dementie zorgen is erg belastend. Je naaste vraagt constant aandacht en je maakt je veel zorgen over haar. Er kan een moment komen dat het je allemaal even teveel wordt. Dat gevoel is heel normaal. Er wordt veel van je gevraagd en je kunt geen steun meer verwachten van je naaste, omdat die door de ziekte erg is veranderd. Dan is het goed te weten dat er hulp is als je het even niet meer aankan. Lees verder…

Met een gerust hart

Na een uitgebreide intake wordt van alle verkregen informatie een zorgplan gemaakt. Naarmate onze medewerkers de nieuwe bewoner beter leren kennen, spelen ze steeds beter in op de specifieke behoeften. Vanwege onze kleinschalige woonvoorzieningen en de creativiteit van onze medewerkers blijkt er iedere keer veel mogelijk. U kunt uw mantelzorg dus met een gerust hart aan ons overlaten. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op over het zorghotel.

contact met Artemis
bel mij terug
werken bij

Er wordt goed geluisterd naar de wensen en zonodig worden er aanpassingen gedaan.”

Artemis heeft een gezellige huiselijke sfeer. De zorg is uitstekend.”

Het Witte Huis is een fijne plaats voor onze broer, hij voelt zich hier thuis . De verzorging is heel goed.”

Zeer persoonlijke begeleiding en top medewerk(st)ers! We laten onze oude 92-jarige moeder met een gerust hart hier verzorgen”

De medewerkers gaan geduldig, zorgzaam en met heel veel toewijding met mijn vader om.”

Ontvang de uitgebreide brochure over logeren bij Artemis

brochure respijtzorg

All-in tarief

Als u als mantelzorger even niets kan doen. Met onze overbruggingszorg voelt uw dierbare zich snel thuis in ons zorghotel voor mantelzorg. Artemis biedt deze respijtzorg voor €110,- per etmaal. Dit is een all-in tarief met onder andere: een veilig logeeradres, 24 uur toezicht, alle maaltijden en deelname aan activiteiten, een eigen kamer inclusief badkamer of luxe wasmeubel, wasserette, bedlinnen, internet en eigen telefoon.

Ontvangt uw dierbare verpleging van de thuiszorg? Dan kunnen zij dit bij ons voortzetten. Artemis kan de verpleging desgewenst ook op zich nemen, zoals bijvoorbeeld ochtendzorg, wondverzorging, medicatie verstrekking, hulp bij wassen, aankleden en toiletgang. Hiervoor worden aanvullende kosten doorberekend.

Download onze folder over respijtzorg | zorghotel mantelzorg

respijtzorg folder

Echtparenkamers

Speciaal voor echtparen waarvan een van de partners een indicatie heeft, beschikt Artemis over echtparenkamers. Op deze manier blijft samenwonen mogelijk, terwijl een van de partners elke dag de benodigde zorg krijgt.