Residence Het Witte Huis komt op tv!

12 augustus 2016 | Door: Simone Stokx

Residence Het Witte Huis te zien bij LifestyleExperience op RTL4.
 

Zetten – Residence Het Witte Huis in Zetten, bekend als woonzorgomgeving voor ouderen met geheugenproblemen, zal binnenkort te zien zijn op RTL4. Voor het programma LifestyleExperience zullen opnames gemaakt worden in en om Het Witte Huis. De opnames zullen onder andere de missie en visie van Artemis Groep, waar Het Witte Huis een onderdeel van is, belichten. Zo wordt het belang van passende, persoonlijk zorg benadrukt maar tevens ook de geldstromen die in de zorg vaak voor problemen zorgen.


Artemis Groep bewijst dat, hoeveel vermogen iemand ook heeft, het mogelijk is om particuliere zorg te ontvangen. Binnen Het Witte Huis hebben ze de volgende zienswijze: De bewoners zijn thuis, wij werken voor hun. Vaak is dit andersom: De locatie is van het bedrijf en de bewoners zijn er te gast.
Daarnaast staat het welzijn en wonen voorop binnen Het Witte Huis, de zorg is ondersteunend. Dat dit alles voor elke portemonnee beschikbaar kan zijn, wordt in Zetten bewezen. Zo zijn er enkele kamers voor bewoners met alleen een (aantoonbaar) AOW. Wanneer de opbrengsten teruggegeven worden aan de bewoners en niet gebruikt worden voor de salarissen van het management, is dit absoluut mogelijk.

Voor meer informatie over Artemis Groep en Het Witte Huis kunt u kijken op www.artemisgroep.nl.

De uitzending van LifestyleExperience zal plaatsvinden op 27 augustus 2016, 13:25 uur op RTL4.

 

Copyright 2016 artemisgroep.nl | All rights Reserved | artemisgroep.nl

KvK: 61006475 | IBAN: NL72 ABNA 0504 9581 78

Powered by Wallbrink Crossmedia Groep