1 jarig bestaan Het Witte Huis

13 april 2016 | Door: Het Witte Huis

Eenjarig jubileum Residence Het Witte Huis in Zetten.
 

‘Kleinschalig wonen met liefdevolle zorg voor ouderen met een geheugenprobleem’

Precies een jaar geleden opende Residence Het Witte Huis haar deuren in het monumentale pand in Zetten, in de Betuwe. In 2014 zijn er 25 kamers voor zelfstandig wonende ouderen met Alzheimer gerealiseerd.  Het in 1909 gebouwde pand werd volledig gerestaureerd. De diverse kamers, die variëren tussen 17 m2 en 37 m2 bieden modern wooncomfort.

In het afgelopen jaar zijn er veel ontwikkelingen in en om het pand geweest. Zo is er naast het leggen van de laatste hand aan de inrichting ook een begin gemaakt met het aanleggen van de (moes)tuintjes. Tevens wordt er gewerkt aan een kippenhok en wordt het terras met hulp van medewerkers en familieleden aangekleed. Ook achter de schermen is er hard gewerkt. Er is een nieuwe website online gekomen die de visie en sfeer van Artemis Groep, waar Het Witte Huis onder valt, perfect weergeeft. 

Het jubileum is gevierd met alle bewoners. Deze hebben dan ook geholpen met het versieren van de gezamenlijke huiskamer, het bakken en opeten van taarten en is de directie bedankt met een kleinigheidje.

Copyright 2016 artemisgroep.nl | All rights Reserved | artemisgroep.nl

KvK: 61006475 | IBAN: NL72 ABNA 0504 9581 78

Powered by Wallbrink Crossmedia Groep