Dagbesteding

Ouder worden met Alzheimer houdt niet vanzelfsprekend in dat het niet meer mogelijk is om actief te zijn of spelletjes te doen. Alles wat wij doen bij Artemis is gericht op het verhogen van de kwaliteit van leven en het welzijn van onze bewoners.

Dagelijks organiseren we leuke en gezellige activiteiten in de huiskamer(s) of activiteitenruimte, waaraan ouderen naar keuze kunnen deelnemen. Voorbeelden zijn: bewegen aan tafel, bloemschikken, sjoelen of kaarten. Ook zijn er spellen om het geheugen te stimuleren.

 

We hechten aan een ongedwongen, gezellige sfeer binnen onze voorzieningen. Er ‘mag’ veel en ‘moet’ niks.

 

Activiteiten in de buurt

 

Regelmatig organiseren we samen met de buurt, familieleden of vrijwilligers activiteiten binnen of buiten. Op deze manier blijven onze bewoners vol in het leven staan en blijft de omgeving betrokken bij de ouderen. Ouderen en familieleden kunnen samen koken of gezamenlijk hun creativiteit tot uiting laten komen in onze activiteitenruimte.

Ook komt het voor dat we in samenwerking met bijvoorbeeld een school of buurtvereniging een huisconcert houden of een evenement op ons terrein hebben.

Copyright 2016 artemisgroep.nl | All rights Reserved | artemisgroep.nl

KvK: 61006475 | IBAN: NL72 ABNA 0504 9581 78

Powered by Wallbrink Crossmedia Groep