Kleinschalig en comfortabel wonen voor ouderen met Alzheimer

Artemis biedt particuliere woonzorg op kleinschalige basis aan ouderen met geheugenproblemen zoals Alzheimer. Wij bieden 24 uur per dag zorg en begeleiding, waarbij de zelfstandigheid en privacy van onze bewoners zoveel mogelijk wordt gerespecteerd.

 

Artemis staat voor: zelfstandig wonen mét veiligheid en geborgenheid.

De kamers zijn standaard voorzien van stoffering, een luxe wasmeubel, televisieaansluiting en wifi.

Wij vinden het belangrijk dat bewoners zich thuis voelen in onze voorzieningen. Daarom doen we er alles aan om ouderen het wooncomfort en de leefomgeving te bieden die zij gewend zijn.
De kamers bieden alle ruimte om naar eigen smaak met eigen meubels en spulletjes in te richten. Dat kunt u als familie doen, maar u kunt de kamer ook in overleg met ons laten inrichten.

Er zijn ook mogelijkheden voor echtparen om te wonen in de voorzieningen van Artemis, ook als één van beiden geen indicatie heeft voor de zorg van Artemis.

De kamers zijn voorzien van domotica. Dat wil zeggen dat elektronische sensoren signalen van beweging, bijvoorbeeld van een deur, doorgeven aan onze medewerkers. Op deze manier ervaren de bewoners maximale privacy; tegelijk kunnen hulpverleners snel ter plaatse zijn als dat nodig is.

Copyright 2016 artemisgroep.nl | All rights Reserved | artemisgroep.nl

KvK: 61006475 | IBAN: NL72 ABNA 0504 9581 78

Powered by Wallbrink Crossmedia Groep